طرز تهیه ته چین مرغ تک نفره (ته چین تک نفره قالبی)

به گزارش پرسینا بلاگ، ته چین مرغ، ته چین گوشت، ته چین گوشت و بادمجان و ... از غذاهای بسیار پرطرفدار ایرانی هستند. با طرز تهیه ته چین تک نفره مرغ آشنا شوید.

طرز تهیه ته چین مرغ تک نفره (ته چین تک نفره قالبی)

سرویس آشپزی - ته چین یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب برنج، زعفران، ماست، گوشت یا مرغ تهیه می گردد که البته با مرغ متداول تر و رایج تر است. ته چین را می توان داخل قابلمه و روی گاز و یا داخل فر طبخ کرد و باید اجازه داد که ته دیگ آن، کاملا برشته و طلایی گردد. در پخت ته چین باید در مصرف زعفران دست و دل باز بود زیرا رنگ زیبای این غذا به مقدار زعفران بستگی دارد.

در سایت خبرنگاران طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی، ته چین گوشت مجلسی و همینطور ته چین گوشت و بادمجان را به شما آموزش داده ایم. این بار اما قصد داریم طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی را به شما آموزش دهیم که یکی از گزینه های جالب برای پذیرایی در مهمانی هاست.

با این آموزش همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ته چین تک نفره

برنج2 پیمانه
سینه مرغ1 عدد
ماست پرچربنصف پیمانه
زرده تخم مرغ2 عدد
زعفران دم نموده 5-4 ق غذاخوری
کره100 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
زرشک و خلال بادام به میزان لازم

طرز تهیه ته چین تک نفره

  1. برای تهیه ته چین تک نفره قالبی ایتدا باید طبق روال همیشگی ته چین مرغ، سینه مرغ را با یک عدد پیاز و کمی نمک، فلفل و زردچوبه بپزید.
  2. در این فاصله برنج را شسته و خیس کنید.
  3. وقتی مرغ پخته شد، سینه مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
  4. برنج را بجوشانید و کمی زنده تر از برنج دمی آن را آبکش کنید.
  5. زرده تخم مرغ را با چنگال کمی بزنید تا بوی ضخم آن کمتر گردد.
  6. ماست پرچرب و زعفران را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  7. برنج آبکش شده را به مخلوط تخم مرغ و ماست و زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا همه برنج به مواد آغشته گردد.
  8. فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  9. قالب را با کره حسابی چرب کنید.
  10. مقداری از برنج زعفرانی را کف قالب بریزید و با پشت قاشق، آن را کمی فشرده کنید.
  11. مرغ آبپز شده را ریش ریش نموده و روی برنج ها بریزید.
  12. باز کمی با پشت قاشق مواد را فشرده کنید و کمی زرشک روی آن ها بریزید.
  13. دوباره روی زرشک ها، مقداری برنج بریزید و با قاشق فشار دهید تا مواد خوب بهم بچسبند.
  14. در نهایت و در صورت تمایل مقداری روغن یا کره روی هر کدام از ته چین ها بدهید و قالب را با فویل پوشانده، چند سوراخ روی ان بزنید و قالب را داخل فر قرار دهید.
  15. حدود 1 تا 1.5 ساعت زمان برای پخت و برشته شدن ته چین تک نفره کافی است.
  16. بعد از این مدت زمان، قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا داغی ته چین ها دست تان را نسوزاند و بعد یکی یکی آن ها را از قالب خارج کنید و داخل ظرف مورد نظر قرار داده، به دل خواه تزیین و سرو کنید.

ته چین تک نفره قالبی شما آماده است. امیدواریم از این نمونه ایده بگیرید و این مدل ته چین مرغ را برای مهمانی های خود امتحان کنید و از آن لذت ببرید. نوش جان.

گردآوری: مجله اینترنتی خبرنگاران

نماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

bestcanadatours.com: https://bestcanadatours.com، تور ارزان کانادا، ویزای تضمینی مولتی کانادا، ویزای مولتی 5 ساله کانادا

منبع: setare.com
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 5609

به "طرز تهیه ته چین مرغ تک نفره (ته چین تک نفره قالبی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین مرغ تک نفره (ته چین تک نفره قالبی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید